Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagal ka pavadintos salys: Urugvajus, Paragvajus, Kongas, Nigerija,
Viduramziais buvo zinomi 9 elementai: deguonis, gelezis, varis, sidabras, auksas, alavas, svinas, gyvsidabris ir? ..,
Archimedas prase atramos tasko, o ko prase Dekartas,
Kuris filosofas draugavo su Periklio zmona Aspazija, mego isgerti ir buvo nuteistas mirti,
Kas buvo Sokrato tevas,
Dobilo 1-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Dobilo 2-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Dragūnų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Draugystės 1-oji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Draugystės 3-ioji g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g cukraus 450 g persijotų miltų 2 šaukšteliai Santa Maria malto imbiero 2 šaukšteliai Santa Maria cinamono 2 šaukšteliai Santa Maria kepimo miltelių arba sodos 1 lygus šaukštelis
Santa Maria druskos 0,5 šauktelio Santa Maria maltų gvazdikėlių 0,5 šaukštelio Santa Maria malto muskato riešuto 225 g sviesto, supjaustyto kubeliais 0,5 puodelio skysto medaus
Gaminimas: Sumaišykite cukrų, miltus, kepimo miltelius (ar sodą), druską,
imbierą, gvazikėlius, cinamoną ir muskatą. Sudėkite sviestą ir pirštais trinkite, kol susidarys smulkūs tešlos trupinėliai. Supilkite medų ir gerai išmaišykite. Paminkykite, kol susiformuos tešla. Palaikykite tešlą šaldytuve bent 1 valandą. Tešlą iškočiokite tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų.
Pageidautina ki 3 mm storio. Išpjauti norimos formos sausainius. Kepti iki 180° C įkaitintoje orkaitėje 12 – 15 minučių. Išimti iš orkaitės, o po minutės perkelti ant grotelių ir ataušinti. Puošti pagal savo norus ir fantazijos galimybes :)
|
|
|
|
|