Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Raudonųjų Šaltinių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Ringovėlės g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Romuvos g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Rugių g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pyragui: 300 g sausainių 150 g lydyto sviesto Sūrio įdarui: 1 arb.š. Santa Maria kardamono 100 ml cukraus 100 ml kukurūzų krakmolo 600 g kreminio sūrio Philadelphia 250 ml
kaimiško sūrio 3 kiaušinių 100 ml 35% riebumo grietinėlės 200 g baltojo šokolado 250 g mėlynių (šviežių arba šaldytų) 1 arb.š. Santa Maria vanilinio cukraus
Gaminimas: Sutrinkite sausainius ir sumaišykite su lydytu sviestu. trintų sausainių masę sudėkite į
kepimo indą (24 cm skersmens) ir kepkite orkaitėje 175°C temperatūroje apie 10 minučių. Iškepusius sausainius, palikite juos atvėsti. Sumaišykite kreminį ir kaimišką sūrį, cukrų, kukurūzų krakmolą bei kardamoną. Įmaišykite vieną po kito kiaušinius ir grietinėlę. Išlydykite šokoladą ir
supilkite ant viršaus. Gautą masę tolygiai paskirstykite ant pyrago ir ant viršaus uždėkite mėlynių. Kepkite pyragą 175°C temperatūros orkaitėje apie 40 minučių. Kepimo pabaigoje uždenkite indą folija, kad paviršius neapdegtų. Išjungę orkaitę, pyragą dar palikite pastovėti 10
minučių. Po to, išimkite jį iš kepimo indo ir papuoškite šviežiomis mėlynėmis bei vaniliniu cukrumi.
|
|
|
|
|