Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jono Karolio Chodkevičiaus g., Bajorų k., Vilniaus r. sav.,
Lapių g., Bajorų k., Vilniaus r. sav.,
Lietaus g., Bajorų k., Vilniaus r. sav.,
Mėtų g., Bajorų k., Vilniaus r. sav.,
Ramioji g., Bajorų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 125-150 g miltų 75 g sviesto 0,25 šaukštelio druskos 1 kiaušinio trynys 1-2 šaukštai šalto vandens Įdarui: 250 g varškės 2 kiaušiniai 150 g fermentinio sūrio 1
svogūnas 3 įvairių spalvų saldžiosios paprikos 400 g cukinijos 3 skiltelės česnako 0,5 šaukštelio Santa Maria druskos ir pipirų 1 saujelė špinatų 1-2 šaukšteliai džiovintų žolelių (krapų, petražolių ir bazilikų) 1-2 šaukštai alyvuogių
aliejaus
Gaminimas: Į miltus įmaišykite druską ir sudėkite kubeliais pjaustytą šaltą sviestą. Pilkite vandenį, trynį ir išminkykite vientisą tešlą. Susukite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve apie 30 minučių. Po to tešlą įtieskite į apvalią kepimo formą. Kraštus
užkelkite, kad įdaras neišbėgtų. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepinkite svogūnus 2-3 minutes. Po to sudėkite cukinijų kubelius ir kepinkite dar apie 10 minučių. Įmaišykite varškę, kubeliais supjaustytas paprikas, sūrį, kiaušinius, sutrintą česnaką, špinatus, žalumynus ir
prieskonius. Įdarą supilkite ant tešlos ir pašaukite į 180-190 laipsnių orkaitę 40-45 minutėms.
|
|
|
|
|