Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasos g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Remontininkų g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Ryto g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Rožių g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Rudupio g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g žuvies filė (tilapijos, ešerio, pangasijų ar kt.) 150 g svogūnų 1 citrina 0,5 šaukštelio prieskonių žuvims mišinio Druskos ir pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Svogūnus
supjaustykite žiedeliais. Žuvį supjaustykite 5-6 cm gabaliukais. Žuvį sumaišykite su svogūnais, įspausite citrnos sulčių, suberkite prieskonius ir dar kartą išmaišykite. Pamarinuokite žuvį apie 30 minučių (palaikykite šaltai). Dėkite žuvies su svogūnais ant folijos lapų, susukite ir
kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes. Bus labai skaniai išsitroškinus žuvytė.
|
|
|
|
|