Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ąžuolų g., Mitkų k., Panevėžio r. sav.,
Erškėčių g., Mitkų k., Panevėžio r. sav.,
Kalno g., Mitkų k., Panevėžio r. sav.,
Poilsio g., Mitkų k., Panevėžio r. sav.,
Pupų g., Mitkų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
Pastai (4 porcijos): 1 valg. š. aliejaus 2 dideli valg. š. kietų miltų (dvigubas nulis) 1 vienas kiaušinis (ne narvuose užaugintų vištų) 1 žiupsnis
druskos Padažui:
500 g maišyto jautienos ir kiaulienos faršo 1 stiklinė juodų alyvuogių 0,5 stiklinės kaparėlių 2 svogūnai 3 salierų stiebai 1 morka 1 galva česnako 2 stiklinės luptų smulkintų pomidorų 1 stiklinė raudono vyno
(sauso) 1 valg. š. pomidorų pastos Vištienos ir daržovių sultinys Pipirai Druska Rozmarinas Bazilikas Petražolės Parmezano sūris Džiuvesėliai Alyvuogių aliejus
Gaminimas:
Kaip pasigaminti makaronus
(pasta): Sumaišykite miltus, kiaušinį, druską ir aliejų. Iškočiokite didelį ploną blyną ir jį susukę plonai supjaustykite. Naminius makaronus virkite sūriame verdančiame vandenyje apie 4-5 minutes.
Kaip paruošti Ragu mėsos padažą: Įkaitinkite puodą,
supilkite aliejų, sudėkite smulkintas morkas, svogūnus, česnakus. Tada sudėkite faršą, prieskonius ir viską gerai apkepinkite. Tuomet sudėkite likusius ingredientus ir užpilkite sultiniu. Virkite apie 45 min. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite raudonąjį vyną. Sudėkite paruoštą padažą į
keptuvę. Tuomet viską gerai įkaitinkite ir sudėkite makaronus. Padažas turi būti vandeningas, todėl galite naudoti vandenį kuriame virėte makaronus. Makaronus gražiai sudėkite į dubenį, užtarkuokite parmezano sūrio, apšlakstykite aliejumi ir apibarstykite džiuvesėliais. Improvizuokite:
padažą galite paskaninti cukinijomis, baklažanais, kitomis daržovėmis, ruošti vegetarišką versiją be mėsos ar makaronus pjaustyti įvairiomis formomis.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau
informacijos:www.ciopciop.lt
Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis
|
|
|
|
|