Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liga, issipletimas tiesiosios zarnos apatines dalies venu, sudaranciu mazgus (gumbelius), daznai kraujuojancius,
Liga, kuri reiskiasi liguistu, sunkiai iveikiamu potraukiu alkoholiui,
Liga, kuria serga Mohamedas Ali,
Liga, kuria sergant dustama,
Liga, kuria sergant oda isberiama labai nieztinciomis ruplemis, panasiomis i atsirandancias nusidilginus,
Vaitkūnų g., Žvirblonių k., Pakruojo r. sav.,
Zaitiškių g., Žvirblonių k., Pakruojo r. sav.,
Birutės g., Joniškėlio m., Pasvalio r. sav.,
G. Petkevičaitės-Bitės g., Joniškėlio m., Pasvalio r. sav.,
Gedimino g., Joniškėlio m., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
200 g atvėsintų kalmarų 1 šakelė šviežių mėtų 1 arb. š. pankolio sėklų 1 valg. š. susmulkinto svogūno 1 valg. š. smulkintų konservuotų pomidorų
1 valg. š. laimo
sulčių 1 valg. š. kaparėlių 1 valg. š. pankolio 1 valg. š. sviesto
1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų 1 žiupsnis druskos 2 riekelės Ciabatta duonos 2 skiltelės česnako Čili pipirai (pagal skonį) Alyvuogių
aliejaus
Gaminimas:
"Ciabatta" duoną suplėšykite, pabarstykite pipirais, druska, išspauskite česnako bei apšlakstykite alyvuogių aliejumi (ypač grynu). Pašaukite į 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę, kol apskrus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite
aliejaus, sudėkite pankolio sėklas ir kaparėlius. Po to dėkite svogūną, česnaką, pankolį. Trumpai pakepinkite. Sudėkite kalmarus, juos taip pat apkepinkite ir sudėkite likusius ingredientus. Serviravimas: ant lėkštės sudėkite apskrudusius "Ciabatta" gabalėlius. Ant jų
sudėkite apkepintus kalmarus. Užbaikite šviežiais čiliais, mėtomis, laimo sultimis ir aliejumi. Skanaus! Toks paruošimas tinka ir kitoms jūros gėrybėms.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau
informacijos:www.ciopciop.lt
Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis
|
|
|
|
|