Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
kaunas,
wat is opvliegers,
skyangle,
oc sprawcy ufg,
handy vertrag,
meine allianz login,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Moteriskas maudymosi kostiumas,
Lietuvos valdovas (1574-1575 m.), turejes vesti 33 metais vyresne Augusto seseri, taciau pazado neistesejes,
Monako administracinis vienetas,
Deze su antvozu drabuziams, audiniams, vertingiems daiktams laikyti,
Kai kuriu Afrikos negru genciu avilio arba kupolo formos bustas? i zeme ikaltos kartys, dengtos zole, dembliais arba apipiltos moliu,
Beržų g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Kaštonų g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Miško g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Virčiuvio g., Bučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Buivydžių g., Buivydžių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
400 g Rissoto Arborio ryžių 125 g šampinjonų
130 ml balto sauso vyno 1200 ml rusvojo veršienos sultinio ar vandens 25 g sviesto
40 g šalotinių ar paprastų
svogūnų 40 g parmezano 1 ryšelis petražolių Druskos ir baltųjų pipirų
Gaminimas:
Svogūnus pakepinkite svieste su aliejumi. Tuomet sudėkite ryžius ir kepkite, kol jie taps permatomi. Supilkite stiklinę vandens, sultinio, vyno. Kai ryžiai
skystį sugers, tuomet įpilkite daugiau. Ryžiai turi būti išvirę "al dente" - šiek tiek kietoki. Suberkite druską, pipirus, smulkintus pievagrybius ir tarkuotą parmezaną. Viską išmaišykite.
Išmokite gaminti šį ir kitus Prancūziškus patiekalus Čiop Čiop kulinarijos
kursuose! Artimiausias Prancūzijos virtuvės kursas birželio 18 d.: http://www.ciopciop.lt/kursas/prancuzijos-virtuve-28
|
|
|
|
|