Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mobilfunk angebote,
link 4 klienci,
18601024368,
festgeld konto vergleich,
tagesgeldkonto,
arkadasim nerde hakkarim,
hln,
stromwechsel mit verivox,
aan het werk,
versicherungsportale,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Darželio g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Daugų g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Domantonių g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Draugystės g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Draustinio g., Alytaus m., Alytaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g kiaulienos faršo 1 svogūno 3 skiltelių česnako Mėgiamų mėsos prieskonių - pagal skonį 250 g liesos varškės (būtinai liesos ir jokios kitos) 1 kiaušinio 100 g fermentinio
sūrio Svogūnų laiškų ar krapų (truputį)
Gaminimas: Faršą pakepiname su susmulkintais svogūnais bei česnakais, pabarstome mėgiamais prieskoniais ir paliekame šiek tiek atvėsti. Varškę sumaišome su kiaušiniu ir iškeptu faršu. Visą masę paskirstome į kepimo skardą ar kitą
kepimui orkaitėje skirtą indą. Ant viršaus pabarstome žalumynais ir sūriu. Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių.
|
|
|
|
|