Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miss france,
iets naar ieta anders,
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Taikos g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Ukmergės g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Žiedų g., Bukiškio k., Vilniaus r. sav.,
Adomo Mickevičiaus g., Čekoniškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg bulvių 1 stiklinės pieno 1 kiaušinis 3 šaukštai miltų 4 virtos triušio kulšelės 1 morka 1 saliero stiebas 1 svogūnas 4 raudoni svogūnai 1 žiupsnis laiškinių
česnakų 1 žiupsnis juodųjų pipirų 1 žiupsnis lauro lapelių 1 žiupsnis džiovintų petražolių 1 žiupsnis rozmarinų 1 žiupsnis bazilikų 0,5 citrinos Druskos - pagal skonį 100 g grietinės 100 g sviesto 100 g taukų
Gaminimas: Triušieną, išmirkytą
vandenyje su druska ir citrinos sultimis, išvirti su pipirais, lauro lapeliais ir druska. Bulves sutarkuoti su 1 baltu svogūnu ir dalinai nusunkti. Užvirti pieną ir supilti į masę, išmaišyti. Įplakti kiaušinį, įberti šaukštelį druskos, miltų ir vėl permaišius supilti į būtinai šaltą skardą,
išteptą šaltais kiaulienos taukais. Dėti kepti į įkaitintą orkaitę. Kepti apie 20 min, kol tik "susiims", bet dar bus nepilnai iškepęs plokštainis. Taukuose, kitokiuose riebaluose, apkepti raudonus svogūnus, po to suberti tarkuotas morkas, smulkiai pjaustytą salierą ir dar kiek
pakepinti. Tuomet sudėti smulkintą triušieną, įdėti lauro lapelių, įmalti ketverių pipirų (ketverių pipirų malūnėlis), įberti smulkintų bazilikų, rozmarinų, laiškinių česnakų (džiovinti laiškiniai) ir vis pamaišant, troškinti apie 10 min. Išimti plokštainį ir patikrinti ar gerai atsiskiria nuo
skardos. Jei ne, tą padaryti peiliu, padėjus skardą ant drėgno skuduro. Tuomet ant plokštainio kloti troškinį ir vynioti į ruloną, stengtis, kuo standžiau. Kepti apie 15-20 min., kol apskrus. Formuoti triušį. Užpilti sviesto - grietinės padažu su šviežiomis petražolėmis. Papuošti
saliero lapais.
|
|
|
|
|