Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
perdieus,
kreditkarte vergleich,
tagesgeld,
dr reiko wießner,
car insurance comparison,
tailä,
eintracht frankfurt,
???? ??,
danube flooding today,
??????????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pušyno g., Rūdiškių m., Trakų r. sav.,
Sodų g., Rūdiškių m., Trakų r. sav.,
Statybininkų g., Rūdiškių m., Trakų r. sav.,
Stoties g., Rūdiškių m., Trakų r. sav.,
Šilo g., Rūdiškių m., Trakų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 330 g miltų 150 g cukraus 150 g sviesto 1,5 šaukštelio kepimo miltelių 1,5 šaukštelio vanilinio cukraus 1 kiaušinis 0,5 stiklinės kefyro Įdarui: 4
obuoliai 2 kiaušiniai 360 g varškės 100 g cukraus 1 šaukštas citrinos sulčių
Gaminimas: Sumaišyti miltus, cukrų, kepimo miltelius, vanilinį cukrų, ištirpintą ir šiek tiek atvėsintą sviestą. Tarp pirštų trupinti tešlą iki smulkių trupinukų. Padalinti į dvi dalis.
Vieną dalį sumaišyti su išplaktu kiaušiniu ir kefyru, supilti į riebalais išteptą kepimo indą. Įdarui skirtus obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis. Sudėti plonu sluoksniu ant tešlos (galima apibarstyti cinamonu). Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti pertrintą iki vientisos konsistencijos
varškę ir citrinos sultis. Gautą masę užpilti ant obuolių. Ant viršaus užbarstyti likusią trupininės tešlos dalį. Kepti apie 1 val. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
|
|
|
|
|