Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
skype postjung,
??? ?? ?,
munch app eindhoven,
site:www.euronews.com,
blutegeltherapie,
?????????????????????,
liverpool bournemouth,
duurzame kleding online,
????? 5ch,
lewis savill born essex,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Latvių g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Lazdynų Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Liepų g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Livonijos g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
M. Mažvydo aklg., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g šviežių bulvių su lupenomis 1 pundelis bazilikų Druskos - pagal skonį Riebalų (truputį)
Gaminimas: Šviežias bulves su lupenomis gerai nuplauti su kempinėle ar
šepetuku. Perpjauti į 4 dalis. Suberti į verdantį pasūdytą vandenį. Pavirti 5-10 minučių ir nusunkti. Pabarstyti šviežiai kapotais bazilikais arba bazilikų prieskoniais bei kitais mėgstamais prieskoniais ir suberti į riebalais pateptą ar kepimo popieriumi išklotą skardą ir baigti kepti orkaitėje,
kol bulvės sumikštės ir gražiai apskrus. Skanaus!
|
|
|
|
|