Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mobilfunk angebote,
link 4 klienci,
18601024368,
festgeld konto vergleich,
tagesgeldkonto,
arkadasim nerde hakkarim,
hln,
stromwechsel mit verivox,
aan het werk,
versicherungsportale,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rodūnios Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 24-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rodūnios Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tilto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Produktai pateikti 4 porcijoms: Žaliems blynams reikės: 1 saujos žalių špinatų 250 ml vandens 1 kiaušinio 4 šauktų miltų 1 žiupsnio druskos 1 šaukšto aliejaus (į
tešlą) Aliejaus (kepimui) Oranžiniams blynams reikės: 250 ml morkų sulčių 1 kiaušinio 4 šaukštų miltų 1 žiupsnio druskos 1 šaukšto aliejaus (į tešlą) Aliejaus (kepimui) Įdarui reikės: 400 g vištos kepenėlių 0,5 saldžiosios paprikos 1 didesnio
svogūno 2 šaukštų morkų išspaudų 1 saujelės špinatų 1 pundelis šaldytų petražolių Druskos - pagal skonį Lauro lapelių - pagal skonį Juodųjų pipirų - pagal skonį Aitriosios paprikos miltelių - pagal skonį Bazilikų - pagal skonį Raudonėlio - pagal skonį 50 g
sviesto Padažui: 100 g grietinės 100 g sviesto 1 pundelis žalių petražolių ar bazilikų 1 pundelis žalių ar džiovintų raudonėlių
Gaminimas: Iš duotųjų ingredientų iškepti vienodo dydžio blynus. Žalius špinatus sutraiškyti smulkintuvu. Kepenėles išvirti su
druska, pipirais ir lapeliais. Keptuvėje apkepti svogūną kartu su paprika ant sviesto. Po to sudėti smulkiai pjaustytus špinatus, morkas, saujelę petražolių ir troškinti, kol visos daržovės bus minkštos. Sudėti smulkintas kepenėles, įberti druskos pagal skonį, po žiupsnelį kiekvienų
prieskonių. Neilgai patroškinti ir masę sutrinti. Į tą lėkštę, kurioje patieksime, dėti žalią blyną, ant viršaus kepenėlių troškinio ratuką, po to dėti oranžinį blyną. Jo vidų įspausti - bus kur supilti padažą. Padažui sviestą ištirpinti, sudėti grietinę, žalumynus ir trumpai
pavirti. Kol bus formuojamas „ugnikalnis“, tikėtina, kad blynai bus atvėsę. Jau paruoštą patiekalą, tik be papuošimų, kelioms minutės įdėti į karštą orkaitę ar mikrobangų krosnelę. Papuošti ir patiekti. Spalvoti blynai ne tik dėl grožio - jie skanesni už paprastus ir labai
dera prie kepenėlių įdaro. Darbo ne tiek daug, kiek atrodo.
|
|
|
|
|