Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aan het werk,
versicherungsportale,
strom und gas,
windows blogs,
hln,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
het nieuwsblad,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bitininkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Blindžių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bokšto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Brastos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Braškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 v. š.sviesto 400 g jautienos 2 svogūnai 200 g grybų 400 ml sultinio 100 g perlinių kruopų 2 morkos Mairūnas Druska Pipirai Salieras 2 v.
š.grietinės
Gaminimas: Puode ištirpinti sviestą, sudėti mažais gabaliukais pjaustytą mėsą, pabarstyti druska ir kepti. Suberti svogūnus, kepti 6 min. Apkepus svogūnams sudėti grybus, juos kepti 3 min. Pabarstyti mairūnu, sudėti smulkintą salierą, morkas, kruopas, supilti sultinį ir
troškinti 1 valandą. Patiekti su grietine.
|
|
|
|
|