Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kurejai,
zaidimo kurejai,
kas sukure,
nanoferma kas sukure,
restaurant krok in genk,
spuogas ant liezuvio,
brandversicherung,
0636894460,
2? ????,
tijgerpuntentest,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių g., Upynos k., Telšių r. sav.,
Gintenių g., Upynos k., Telšių r. sav.,
Kaštonų g., Upynos k., Telšių r. sav.,
Kuršėnų g., Upynos k., Telšių r. sav.,
Naujoji g., Upynos k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g sluoksniuotos pirktinės tešlos 1 v. š. cukraus pudros 250 g grietinėlės 25 g cukraus 2 a. š. tirpios kavos 1 a. š. vanilės ekstrakto 2 a. š. verdančio
vandens
Gaminimas: Tešlą supjaustyti norimo dydžio stačiakampiais, pabarstyti cukraus pudra. Sudėti į kepimo formą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min. kad pyragaičiai būtų auksinės spalvos. Grietinėlę išplakti su kava, vandeniu ir vanile iki standžių
putų. Iškepusius pyragėlius padalinti pusiau, pertepti gauta mase ir uždėti antrą dalį ant viršaus. Apibarstyti cukraus pudra.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušinių baltymai 100 g lašišos 100 g špinatų 200 g žiedinio kopūsto Pipirai Ciberžolė Alyvuogių aliejus
Gaminimas: Keptuvėje pakepti smulkintą žiedinį kopūstą ir
lašišą. Įpilti išplaktus trynius, sudėti špinatus. Pabarstyti prieskoniais ir kepti kol suminkštėja špinatai.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai 2 v. š. grietinės žiupsnelis cukraus Tarkuoto šokolado miltų
Gaminimas: Suplakti kiaušinius, sudėti grietinę, vėl suplakti, įdėti cukraus ir miltų, kad tešla
būtų vidutinio tirštumo. Iš pusės tešlos iškepus blynukus, į likusią tešlą sudėjau tarkuotą šokoladą ir kepti šokoladinius blynukus. Patiekti su grietine ir uogomis, ant viršaus dar patarkuoti šiek tiek šokolado.
|
|
|
|
|