Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
reiseversicherung,
49 30 403673001,
??????????,
miss france,
iets naar ieta anders,
???? ?? ??,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liaudies g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Liepų al., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Liepų takas, Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Lygioji g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
M. Daukšos g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 pundeliai baziliko lapelių 2 šaukšteliai kapotų petražolių 5 ančiuviai (konservuoti) 1 skiltelės česnako 2 šaukšteliai kaparėlių, marinuotų acte 2 saujos kedro riešutų 10 vyšninių
pomidorų 100 ml alyvuogių aliejaus 100 g Parmezano sūrio
Gaminimas: Sutrinkite su trintuvu baziliko lapelius ir petražoles. Po to įtrinkite česnako skiltelę. Sudėkite ir sutrinkite ančiuvius ir kaparėlius. Taip pat sutrinkite pakepintus kedro riešutus.
Sutrinkite ir pomidorus. Supilkite aliejų ir gerai išmaišykite. Aliejų pilkite iš lėto, kad gerai įsimaišytų į padažą. Galiausiai įmaišykite smulkiai sutarkuotą sūrį. Skanaus!
|
|
|
|
|