Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų kelio 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų kelio 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 40 g juodojo šokolado 40 g sviesto 1 kiaušinis 2 šaukštai cukraus 1 šaukštas miltų 1 šaukštas brendžio
Gaminimas: 2 porcijoms Išplakite kambario temperatūros sviestą
su ištirpintu šokoladu. Įmuškite kiaušinį ir gerai išplakite. Supilkite brendį, suberkite cukrų ir miltus. Visą masę dar kartą labai gerai išplakite. Šią masę supilkite į du kepimo indelius (geriausiai tinka moliniai). Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių (pagal Celsijų). Kepkite 15
minučių. Iš išorės atrodys iškepęs, bet viduje bus karštas šokoladas. Skanaus!!!!
|
|
|
|
|