Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
hln,
???????,
green brick,
handytarife,
knieprothese en vallen,
team steffen,
grüne karte unfallmeldung,
anine bing knokke,
strom ver,
eurostar red route,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Tryškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Trumpoji g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tujų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tulpių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Tunelio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaušinis 200 g sviesto 5 šaukštai cukraus 150 g varškės 2 stiklinės miltų 0,5 šaukštelio sodos vanilinio cukraus.
Gaminimas: Pašildytą sviestą, kiaušinį, 3
šaukštus cukraus ir sutrupintą varškę išsukti. Sodą ar kepimo miltelius įmaišyti į miltus. Supylus miltus, minkyti tešlą, kol taps vientisa, neliks varškės trupinių. Miltų poreikis gali priklausyti nuo varškės drėgnumo. Tešla neturi būti kieta, bet turi nelipti prie rankų. Iš mažų tešlos gabaliukų
formuoti pieštuko storio volelius ir susukti juos į sraigės formą. Į atskirą lėkštę įpilti porą šaukštų cukraus ir jame iš vienos pusės pamirkyti sraigutes. Kita puse dėti į sviestu pateptą ir miltais pabarstytą skardą. Kepti apie 20-30 minučių vidutinio karštumo orkaitėje. Sausainiai būna labai
purūs ir traškūs. Vietoj sviesto galima naudoti taukus, o vietoj varškės - naminį varškės sūrį.
|
|
|
|
|