Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ežero g., Kalno k., Pasvalio r. sav.,
Jurgėnų g., Kalno k., Pasvalio r. sav.,
Kalno g., Kalno k., Pasvalio r. sav.,
Paistriečių g., Kalno k., Pasvalio r. sav.,
Alyvų g., Kiemelių k., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kopūstų 2 svogūnai 2 raudonos paprikos 1 kiaušinis 1 v. š. miltų 1 kg spanguolių 1 l vandens 1 v. š. cukraus druska aliejus
(kepimui)
Gaminimas: Pirmiausia reikia prie šio patiekalai specialiai pasiruošti spanguoles. Spanguoles išrūšiuoti, nuplauti ir nusausinti. 1 litrą verdančio vandens sumaišyti su šaukštu druskos bei šaukštu cukraus, šiuo mišiniu užpilti spanguoles ir padėjus šaltai palikti
pastovėti apie 20 dienų. Blyneliams sutarkuoti kopūstus, susmulkinti svogūnus ir kubeliais supjaustyti paprikas. Visas daržoves sumaišyti, įmušti kiaušinį, suberti miltus, paskaninti druska ir gerai išmaišyti. Iš gautos masės suformuoti kukuliukus, dėti juos į įkaitintą keptuvę su
aliejumi, paspausti mentele, kad gautųsi plokšti blyneliai ir vartant kepti, kol abi pusės gražiai apskrus. Blynelius patiekti su išmirkytomis spanguolėmis. Gardžių blynelių!
|
|
|
|
|