Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
kaunas,
wat is opvliegers,
skyangle,
oc sprawcy ufg,
handy vertrag,
meine allianz login,
strom,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
M. K. Paco g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
M. K. Šemetos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
M. Katkaus g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
M. Mažvydo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
M. Mironaitės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 švieži arba 2 skardinės konservuotų ananasų 300 g sluoksniuotos tešlos 1 kiaušinis cukraus pudra vyšnios (papuošimui)
Gaminimas: Jei naudojate šviežius ananasus, nulupkite
juos ir supjaustykite griežinėliais. Jei naudojate konservuotus ananasus, nusunkite ir nusausinkite juos. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite maždaug 1 cm pločio juostelėmis ir apvyniokite jomis ananasų griežinėlius, kaip parodyta nuotraukoje. Paruoštus griežinėlius sudėkite ant kepimo
popieriumi išklotos kepimo skardos, aptepkite plaktu kiaušiniu, apibarstykite cukraus pudra ir vidurį papuoškite vyšniomis be kauliukų. Kepkite apie 15-20 min. 180 laipsnių temperatūroje, kol tešla pakyla ir gražiai apkepa. Patiekti galima tiek šiltus, tiek šaltus. Skanaus.
|
|
|
|
|