Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Taikos g., Seirijų mstl., Lazdijų r. sav.,
Vilniaus g., Seirijų mstl., Lazdijų r. sav.,
Vytauto g., Seirijų mstl., Lazdijų r. sav.,
Laukų g., Smarliūnų k., Lazdijų r. sav.,
Tiesos g., Smarliūnų k., Lazdijų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g skrudintų žemės riešutų 3 a. š. druskos 1 v. š. cukraus 2 v. š. žemės riešutų arba rapsų aliejaus
Gaminimas: Dubenėlyje sumaišome žemės riešutus, druską bei cukrų ir viską
gerai sutriname blenderiu iki vientisos masės. Plakant supilame aliejų ir dar pamaišome, kol aliejus gerai susimaišo su riešutų mase. Viską suplakus paragaujame ir dar pagal savo skonį įdedame cukraus arba druskos. Pasigamintą riešutų sviestą supilame į stiklainiuką ir laikome
šaldytuve. Valgome su batonu arba naudojame konditeriniuose gaminiuose. Skanaus!
|
|
| | 2018.07.18 21:00 |
|
|
sandra454
Naujokas
|
Aš tai esu atradusi lietuvių gamintoją kuris gamina ekologišką riešutų sviestą. Nereikia purvintis o skonis kaip naminio. Perku iš čia www.orivego.com
|
|
| | 2022.01.25 13:02 |
|
|
winona
Pradedantysis
|
Enciklopedija rašė:
Gaminimo instrukcija:<br/> <br/>Ingredientai:<br/>400 g skrudintų žemės riešutų<br/>3 a. š. druskos<br/>1 v. š. cukraus<br/>2 v. š. žemės
riešutų arba rapsų aliejaus<br/><br/><br/>Gaminimas:<br/>Dubenėlyje sumaišome žemės riešutus, druską bei cukrų ir viską gerai sutriname blenderiu iki vientisos masės.<br/>Plakant supilame aliejų ir dar pamaišome, kol aliejus gerai susimaišo su riešutų
mase.<br/>Viską suplakus paragaujame ir dar pagal savo skonį įdedame cukraus arba druskos.<br/>Pasigamintą riešutų sviestą supilame į stiklainiuką ir laikome šaldytuve.<br/>Valgome su batonu arba naudojame konditeriniuose gaminiuose.<br/>Skanaus!
Tikrai į riešutų sviestą cukraus dėti nereikia. Druskos irgi. Ir aliejaus nereikia. Tiesiog reikia turėti galingą blenderį (rankinio neužteks) ir svarbu neperskrudinti prieš tai riešutų, tik vos vos
pakepinti. Ir tada sutrinti iki vientisos masės. Riešutų sviestas ne šiaip sau sviestu vadinasi, o dėl to, kad yra itin kaloringas ir riebus. Taip kad aliejaus dėti į jį - visiškai nereikia.
|
|
|
|
|