Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Atminties g., Ramongalių k., Biržų r. sav.,
Beržų g., Ramongalių k., Biržų r. sav.,
Bokšto g., Ramongalių k., Biržų r. sav.,
Eglių aklg., Ramongalių k., Biržų r. sav.,
Lauko g., Ramongalių k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušiniai 500 g varškės 9 dideli obuoliai 200 g sviesto 1,5 stiklinės miltų 8 v. š. cukraus rudasis cukrus cinamonas
Gaminimas: Sviestą sušaldome
kameroje, kad paskui eitų sutarkuoti. Supjaustome obuolius, apibarstome ruduoju cukrumi ir cinamonu. Paruošiame varškę. Įmušame kiaušinius, dedame 8 šaukštus cukraus (balto), gerai išplakame, kad gautųsi vientisa masė. Tuomet imame sušalusį sviestą ir jį tarkuojame vis barstant
miltus. Sutriname sviestą bei miltus pirštais, kad gautųsi birus smėliukas, įdedame 5 šaukštus rudojo cukraus. Daugiau nei puse gautos masės suberiame į kepimo indą, išlyginame. Pilame ant viršaus varškės masę, ant jos suberiame obuolius. Jų negailėkite, dėkite iki viršaus, kupiną
indą. Ant viršaus plonyčiu sluoksniu užberiame pasigaminto „smėliuko“ (nepadauginame). Pašauname į 180 laipsnių temperatūros orkaitę 1,5 val. Skanaus!
|
|
|
|
|