Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lazdynų g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Liepų al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Lino g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Maumedžių al., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Medetkų g., Janališkių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g fermentinio sūrio 370 g varškės 150 g karšto rūkymo vištienos 2 v. š . grietinės 5 skiltelės česnakų 2 saujos krapų druska malti juodieji
pipirai
Gaminimas: Vištieną smulkiai supjaustyti ir sutrinti kartu su varške, grietine, išspaustu česnaku, 1 sauja krapų bei prieskoniais. Sūrį sudėtį į tvirtą polietileninį maišelį ir virti puode su vandeniu apie 15-20 min. (sūris turi išsilydyti). Išsilydžiusią sūrio masę
išlieti ant maistinės plėvelės ir išlyginti. Šiek tiek apstingus sūriui, sudėti ant jo įdarą, suvynioti ir padėti į šaldytuvą, kad sustingtų. Patiekti supjaustytą riekelėmis ir apibarstyti likusiais susmulkintais krapais. Skanaus.
|
|
|
|
|