Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stasio Lozoraičio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stasio Šalkausko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stasio Šilingo g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Statybininkų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stepono Batoro g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600 g kiaulienos sprandinės 2 svogūnai 1 stiklinė alaus 1 paprika 1 citrina druska (mėsą minkštinanti) malti juodieji pipirai prieskoniai
šašlykams Gaminimas: Kiaulieną susmulkinkite kubeliais ir dėkite į didelį indą. Į tą patį indą sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus, kubeliais susmulkintą papriką (raduoną, geltoną arba žalią pasirinktinai). Viską apibarstykite prieskoniais, tarkuota citrinos
žievele, užpilkite alumi ir šviežiai spaustomis citrinos sultimis. Palikite mėsą bent 6 valandoms pasimarinuoti. Išmarinuotą mėsą maukite ant iešmų ir kepkite virš įkaitusių žarijų, Skanaus!
|
|
|
|
|