Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
admirolo kelionėv,
???? ?????,
????,
geldkurs briefkurs,
skype postjung,
??? ?? ?,
munch app eindhoven,
site:www.euronews.com,
blutegeltherapie,
?????????????????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vismaliukų Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vismaliukų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vismaliukų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vismaliukų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vismaliukų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g žirnelių (konservuotų) 200 g Parmezano sūrio Druskos 1 šaukštai kvietinių miltų 4 šaukštų šalto vandens 1 kiaušinis
Gaminimas: Išplakti kiaušinį su druska. Į
kiaušinių plakinį įmaišyti sutarkuotą sūrį ir miltus. Kad lengviau maišytųsi, įpilti kelis šaukštus vandens. Vandens kiekis priklausys nuo miltų: kuo daugiau miltų, tuo daugiau vandens. Į tešlą įmaišyti žirnelius. Tešlą sukrėsti į formeles ir kepti orkaitėje: 180-200 laipsnių
temperatūroje 15-20 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|