Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žiemkenčių g., Marijampolio k., Vilniaus r. sav.,
Pamiškės g., Mažeikių k., Vilniaus r. sav.,
Bendorių kelias, Mažosios Riešės vs., Vilniaus r. sav.,
Kalno g., Mažosios Riešės vs., Vilniaus r. sav.,
Lobių g., Mažosios Riešės vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g bulvių 500 g žuvies filė (tinka bet kokia) 1 svogūnas 70 g feta sūrio Druskos, pipirų, mairūno pagal skonį 300 ml grietinėlės 200 ml vandens 10 ml augalinio aliejaus 150
g vyšninių pomidorų
Gaminimas: Supjaustyti bulves ir žuvies filė vidutinio dydžio gabaliukais. Susmulkinti svogūną, feta sūrį. Įkaitini aliejų ir pakepinti svogūną. Į puodą ar gilią keptuvę sudėti bulves, žuvį, svogūną, įmaišyti prieskonių ir užpilti
vandeniu. Kaitinti ant vidutinio kaitrumo ugnies 15 minučių nuo vandens užvirimo. Supilt grietinėlę ir kaitinti dar 10 minučių. Baigiant troškintis sudedame feta sūrio gabaliukus. Su žuvimi ir bulvėmis labai tinka pomidorai. Skanaus :) Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir
kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|