Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Apynių 1-oji g., Akmeniškių k., Vilniaus r. sav.,
Apynių 2-oji g., Akmeniškių k., Vilniaus r. sav.,
Apynių 3-ioji g., Akmeniškių k., Vilniaus r. sav.,
Neringos 1-oji g., Akmeniškių k., Vilniaus r. sav.,
Neringos 2-oji g., Akmeniškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 burokėlis, 1,5 svogūno, 1,5 morkos, 100 g pomidorų pastos, druska, malti pipirai.
Gaminimas: Burokėlį verdame apie 1 val. Leidžiame atvėsti. Svogūnus susmulkiname,
o morkas ir išvirtą burokėlį sutarkuojame. Morkas ir svogūnus apkepame aliejuje, sudedame burokėlius, pomidorų pastą, prieskonius ir patroškiname apie 5 minutes. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai
tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|