Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dariaus ir Girėno g., Alantos mstl., Molėtų r. sav.,
Naujakurių g., Alantos mstl., Molėtų r. sav.,
Pakalnės g., Alantos mstl., Molėtų r. sav.,
Paupio g., Alantos mstl., Molėtų r. sav.,
Paversmio g., Alantos mstl., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelė cukinija 1 svogūnas 1 pomidoras 150 g virtų voveraičių 30 g fermentinio sūrio 50 g sviesto
Gaminimas: Nuplautą cukiniją perpjaukite pusiau išilgai ir šaukštu
išimkite sėklalizdį. Svogūną susmulkinkite. Pomidorą perpjaukite pusiau, išimkite sėklas ir susmulkinkite. Svogūną ir pomidorą pakepkite svieste, suberkite voveraites ir kepkite 5 min. Šį įdarą sudėkite į cukinijos puseles, užbarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite 180C orkaitėje, kol sūris
išsilydys ir truputį parus. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra
natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg jaunų cukinijų 500 g grybų 2 svogūnai 0,5 citrinos sulčių Druska, pipirai pagal skonį Augalinio aliejaus kepimo skardai patepti 2-3 šaukštai grietinės 100 g tarkuoto
fermentinio sūrio Įvairūs žalumynai pagal skonį
Gaminimas: Susmulkinau svogūnus ir pakepinau kartu su grybais aliejuje pora minučių. Perpjoviau cukinijas išilgai per pusę. Išskaptavau sėklas. Išskaptuotą cukinijos minkštimą susmulkinau ir įmaišiau į keptuvę ir kartu su
grybais ir svogūnais pakepinau dar 5 min. Į išskaptuotas cukinijas sudėjau grybų įdarą, aptepiau grietine, užbėriau susmulkintus žalumynų, įspaudžiau citrinos sulčių ir viršų užbarsčiau sūriu. Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais
ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 didelė cukinija 1 morka 1 svogūnas 2 pomidorai 300 g faršo 200 g fermentinio sūrio 2 v. š. majonezo 2 v. š. pomidorų padažo 1 paprika druska malti juodieji
pipirai 2 skiltelės česnako 1 stiklinė virtų ryžių
Gaminimas: Cukiniją perpjaukite išilgai pusiau, išskobkite, įtrinkite česnaku ir druska. Palikite pastovėti. Susmulkintą svogūną, papriką bei stambiai sutarkuotą morką pakepinkite keptuvėje su trupučiu aliejaus ir
sumaišykite su faršu, pagardinkite trupučiu druskos, pipirais. Ryžius taip pat įmaišykite. Cukinijos puseles įdarykite paruošta mase. Sudėkite ant viršaus pomidorų griežinėlius ir sudėję į aliejumi išteptą skardą pašaukite į gerai įkaitintą orkaitę valandai. Likus 15 min. iki kepimo
pabaigos išimkite iš orkaitės skardą pašlakstykite pomidorų padažo ir majonezo plakiniu ir apibarstykite tarkuotu sūriu. Vėl dėkite į orkaitę. Sūriui išsilydžius ir šiek tiek apskrudus galite ragauti. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais
„Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 mažos cukinijos 3 v. š. sviesto 100 gr pjaustytų grybų 2 v. š. miltų 1 žiupsnelis raudonėlių 200 gr fermentinio sūrio 1 žiupsnelis prieskonių
Gaminimas: Cukinija
pepjauti per pusę, išimti sėklytes. Keptuvėje ištirpinti sviestą, pakepinti grybus. Sudėti miltus ir prieskonius. Mišinį sudėti į cukinijas, apibarstyti tarkuotu sūriu. Kepti orkaitėje kol isilydis sūris.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 cukinijos, jaunos 800 g vištienos 2 morkų 2 svogūnų Druskos Pipirų
Gaminimas: Vištienos mėsa išvirti ir smulkiai sukapoti (galima net stambiai sumalti).
Cukinijas perpjauti pusiau, išimti minkštimą. Pabarstyti druska, pipirais Cukinijų minkštimą smulkiai supjaustyti. Morkas sutarkuoti, svogūnus smulkiai supjaustyti. Visus daržovės pakepinti aliejuje. Daržovės sumaišyti su mėsa. Įdaryti kiekvieną cukinijos puselę. Kepti 180 °C temp. įkaitintoje
orkatėje apie 40 minučių. Skanaus
|
|
|
|
|