Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
bullchat,
priaugti,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Muziejaus g., Kirnaičių k., Joniškio r. sav.,
Parko g., Kirnaičių k., Joniškio r. sav.,
Sodžiaus g., Kirnaičių k., Joniškio r. sav.,
Šiaulių Senoji g., Kirnaičių k., Joniškio r. sav.,
Draugystės g., Kriukų mstl., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g sūrio 70 g grietinės 70 ml augalinio aliejaus 75 g miltų 1 stiklinė grybų (virtų) 1 v. š. kečupo 1 a. š. kepimo miltelių 1 a. š. sodos 1 svogūno 3
kiaušinių 2 v. š. petražolių (smulkintų) Druskos Paprikos miltelių
Gaminimas: Suojaustytus ir virtus grybus sudėkite į keptuvę ir kepkite apie 10 min. Tuomet sudėkite kečupą, smulkintą svogūną, druskos, maltos paprikos ir kepkite 5 min. Pabarstykite smulkintomis
petražolėmis. Kiaušinių trynius išplakite ir sumaišykite su grietinėje nugesinta soda. Supilkite aliejų, įdėkite druskos, tarkuotą sūrį, miltus ir kepimo miltelius. Sudėkite grybus ir viską gerai išmaišykite. Baltymus išplakite ir švelniai įmaišykite į masę. Viską supilkite į kepimo
popieriumi išklotą kepimo formą ir kepkite 190 °C temp. 40 min. Skanaus!
|
|
|
|
|