Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
??? ?? ?,
munch app eindhoven,
site:www.euronews.com,
blutegeltherapie,
?????????????????????,
liverpool bournemouth,
duurzame kleding online,
????? 5ch,
lewis savill born essex,
christina showthread.php?,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alyvų g., Jungėnų k., Kalvarijos sav.,
Ežero g., Jungėnų k., Kalvarijos sav.,
Palmių g., Jungėnų k., Kalvarijos sav.,
Plento g., Jungėnų k., Kalvarijos sav.,
Rožių g., Jungėnų k., Kalvarijos sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 225 g miltų 125 g sviesto 0,5 kg kiaulienos faršo 1 smulkintas svogūnas pusė šaukštelio cinamono druska juodieji pipirai krapai 2 kiaušiniai 1 šaukštas
džiuvėsėlių paprikos gabalėliai virtos bulvės 0,5 l nuvirtų grybų (permaltų)
Gaminimas: Į didelį dubenį suberkite miltus, žiupsnelį druskos ir kubeliais pjaustytą sviestą. Viską išmaišykite pirštais, kol masė primins trupinius. Kuo daugiau tešloje bus oro, tuo
ji bus trapesnė. Pilkite 2 šaukštus vandens ir išmaišykite iki vienalytės masės. Tuomet tešlą, pirštų galiukais, susukite į rutulį. Tešla turėtų lengvai atlipti nuo kraštų. Jei reikia pašlakstykite vandeniu. Tešlą uždenkite plėvele ir laikykite šaldytuve apie pusvalandį. Po to ją
plonai iškočiokite (lakštas turi būti 5 cm platesnis už kepimo formą) ir išklokite kepimo formą. Į kiaulienos faršą sudėkite kiaušinius, grybus, džiūvėsėlius, smulkintą svogūną, cinamoną, druskos, pipirų, krapų, paprikos ir viską išmaišykite. Įdarą sudėkite ant lakšto, ant višaus
uždėkite pjaustytų, virtų bulvių ir uždenkite kitu pagamintu tešlos lakštu (taip pat kaip ir pagrindui). Viršų patepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite 200 laipsnių temperatūroje, 45-60 min. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis
produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|