Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
altorių šėšėly,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vidine plastakos dalis,
Kepenu isskiriamas, virskinamasis skystis,
JAV tenisininkas, ilga laika buves geriausiu pasaulio teniso zaideju saraso virsuneje (orig.) ,
Religine paziura, kai tikejimas yra svarbesnis uz zinojima, moksla,
Uoliena, susidedanti is kvarco arba jo misinio su opalu ir chalcedonu,
Šv. Faustinos g., Šumsko mstl., Vilniaus r. sav.,
V. Sirokomlės g., Šumsko mstl., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Šumsko mstl., Vilniaus r. sav.,
Alyvų g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Aviečių g., Šveicarų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g moliūgo 250 g varškės 2 kiaušinių 0.5 stiklinės manų kruopų 0.5 stiklinės pieno 4 v. š. grietinės 100 g razinų 4 v. š. cukraus 2 v. š. sviesto 2 v. š.
džiūvėsėlių
Gaminimas: Moliūgą supjaustyti kubeliais ir apkepti svieste, kol suminkštės. Manų kruopas išbrinkinti piene. Razinas nuplikyti karštu vandeniu (galima ir nedėti). Varškę ištrinti su cukrumi (galima cukraus dėti ir daugiau, jei mėgstate saldžiai), supilti
gerai išplaktus kiaušinius. Atsargiai maišant sudėti grietinę, brinkintus manus, razinas, moliūgą ir išmaišyti. Tešlą pilti į riebalais išteptą ir džiūvėsiais pabarstytą kepimo indą, viršų taip pat galima papuošti džiūvėsėliais. Kepti apie 30 min. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje. Skanus
tiek šiltas tiek šaltas, su grietine ar uogiene bei vienas. Skanaus!!! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams
konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|