Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ramunių Tak., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Rasos g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Respublikos g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Ryto g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Rožių g., Joniškio m., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g svogūnų, 500 g bulvių, 100 g džiovintų baravykų, 200 g lašinių, 50 g sviesto, 1 a. š. miltų, 3 saujos sūrio, druska, malti pipirai.
Gaminimas: Svogūnus
supjaustome griežinėliais, pabarstome miltais ir pakepiname su lašiniais. Svogūnams pusiau apkepus, sudedame išvirtus ir šiaudeliais supjaustytus grybus. Įdedame pipirų, druskos. Bulves nulupame, supjaustome griežinėliais ir truputį pasūdome. Į riebalais išteptą indą dedame sluoksniais
bulves ir svogūnų su grybais masę. Viršuje turi būti bulvės. Pabarstome tarkuotu sūriu ir uždedame keletą gabaliukų sviesto. Kepame 200 laipsnių temperatūroje, 20-30 min., kol suminkštės bulvės. Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais
„Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|