Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tunisie europe,
hypertensie,
kaunas,
wat is opvliegers,
skyangle,
oc sprawcy ufg,
handy vertrag,
meine allianz login,
strom,
justin timberlake kaunas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trampolio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tramvajų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Tremtinių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Treniotos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Trimitų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Karpačui: 100 g jautienos išpjovos 50 g kieto sūrio Padažui: 1 šaukštas vyno acto 1 šaukštas alyvuogių aliejaus 1 šaukštas sojos
padažo šlakelis natūralių citrinos sulčių malti pipirai
Gaminimas: Pirmiausia reikia supjaustyti jautienos išpjovą. Norint ją plonai supjaustyti pirmiausia užšaldome, tada šiek tiek atšildome (apie 5 minutes) ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežinėliais
supjaustytą jautieną sudedame į lėkštę. Ant viršaus užpilame pasigamintą pagal Jūsų skonį padažą (kas mėgsta daugiau pipirų, deda jų daugiau ir pan.), tada užbarstome sūrį ir ant viršaus dar galima uždėti pjaustytų alyvuogių. Skanaus!
|
|
|
|
|