Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nartelio g., Netičkampio k., Marijampolės sav.,
Narto g., Netičkampio k., Marijampolės sav.,
Naujakurių g., Netičkampio k., Marijampolės sav.,
Parko g., Netičkampio k., Marijampolės sav.,
Sodo g., Netičkampio k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 200 g margarino VILNIUS kepiniams 200 g cukraus 500 g grietinės 300-400 g miltų 1 mažas šaukštelis kepimo miltelių Grietinėlės pertepimui: 500 g grietinės 15 proc. arba
riebesnės grietinėlės 150 g cukraus 50 g aguonų
Gaminimas: Sumaišome margariną su cukrumi, įmaišome grietinę. Suberiame miltus ir kepimo miltelius, išmaišome tešlą. Tešla turi gautis nekieta. Tešlą padaliname į 4 ar 5 dalis. Ją sudedame į kepimo formą, išteptą
margarinu. Naudojau 26 cm skersmens kepimo formą. Kepti reikia 180 C orkaitėje 20-25 min. Kol iškepsime visus lakštus, į tą laiką pasigaminame grietinėlę. Grietinėlę sumaišome su cukrumi ir aguonomis. Maišome, kol ištirpsta cukrus. Turi nelikti cukraus kristalų ir gautis vientisa
grietinėlė. Aguonos turi likti, todėl geriau maišykite su šaukštu ar šakute. Atvėsusiu lakštus pertepame grietinėle. Viršų ir šonus taip pat papuošiau grietinėlės pertepimu. Paruoštą tortą reikia palaikyti šaldytuve 6-7 valandas. Pyragą formavau toje pačioje kepimo formoje (26 cm). Kai
pyragas atšalo, tik tuomet išėmiau iš formos. Skanaus
|
|
|
|
|