Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
diabetes medicatie,
penalty technique,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorų Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bajorų Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 stiklinė kefyro 250 g majonezo 2 kiaušiniai 2 stiklinės miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių Įdarui: 1 šaukštas margarino VILNIUS kepiniams 0,5 (~ 600 g) kopūsto 1
didelis svogūnas 2 šaukštai pomidorų padažo druska ir pipirai
Gaminimas: Iš tešlai skirtų ingredientų užsiminkome tešlą. Svogūnus susismulkiname ir pakepiname, taip pat sudedame smulkintus kopūstus ir kelis šaukštus vandens. Verdame, kol suminkštėja
kopūstai. Virimo pabaigoje sudedame pomidorų padažą. Pusė tešlos sudedame į kepimo formą taip, kad kraštai butų uždengti tešla. Supilame įdarą ir vėl dedame tešlą. Kepame 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 – 40 minučių iki auksinės rudos spalvos.
|
|
|
|
|