Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meile,
ugnė kveselytė,
60????? 11.09.2024,
žaliene,
"75 jb bd",
seks pazintys,
asr nederland,
euronews,
iyad mare vader,
de stentor,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Nidos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Nykščio g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Noreikių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Notangos g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Nuklono g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 100 g margarino VILNIUS kepiniams 200 g miltų 40 ml šalto vandens 50 g cukraus Įdarui: 4 kiaušiniai 300 ml apelsinų sulčių 100 ml grietinėlės (20%) 150 g
cukraus
Gaminimas: Orkaitę įkaitiname iki 220 C. Išminkome tešlą. Tešla išklojame kepimo formos dugną ir kraštus. Tešlos dugną pabadome šakute. Kepame orkaitėje 10 minučių, kad gražiai pagelstų. Apelsinų sultis spaudžiau iš šviežių apelsinų, reikėjo 6. Apelsinų sultis
suplakiau su kiaušiniais, grietinėle ir cukrumi. Įdarą supyliau ant pakepusios tešlos ir pašoviau į orkaitę dar 30 minučių, orkaitę reikėtų nustatyti 180 C.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g varškės 3 v.š. cukraus (saldaus mėgėjai gali padidinti cukraus kiekį iki 1 puodelio) 1 a.š. sodos 1 apelsinas 3 v.š. manų kruopų 1 kiaušinis 2-3 v.š. margarino VILNIUS
kepiniams 3 v.š. grietinės Cinamono ar vanilės skonio
Gaminimas: Apelsiną nulupame; supjaustome ir apelsiną, ir žieveles sutarkuojame arba smulkiai supjaustome. Užpilame cukrumi ir paliekame 20 minučių. Po to įmaišome kiaušinį, sodą, grietinę, manų kruopas, varškę,
margariną (ištirpintą), cinamoną. Supilame į kepimo formą ir kepame 220 C orkaitėje, kol gražiai paruduos (25-30 min.)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g sviesto 250 g cukraus 250 g miltų 5 kiaušiniai 1pakelis vanilinio cukraus 2 a. š. kepimo miltelių 120 ml natūralių apelsinų sulčių 120 g cukraus
pudros
Gaminimas: Sviestą, cukrų ir vanilę gerai ištrinti, po vieną išsukti kiaušinius. Suberti miltus ir kepimo miltelius. Viską gerai išmaišyti į vientisą tešlą. Orkaitę įkaitinti iki 180°C. Kepimo formą ištepti riebaliais ir pabarstyti miltais, kad pyragas nepriliptų. Į
formą supilti tešlą ir kepti apie 1 val. Pyragą išimti iš formos ir truputelį atvėsinti. Kol pyragas vės, iš 120 ml sulčių ir 80 g cukraus pudros išvirti sirupą. Virti neilgai. Pravėsusiu sirupu gerai apšlakstyti pyragą. Kai pyragas visiškai atvės, apibarstyti likusia cukraus pudra.
|
|
|
|
|