Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
?????? ????? ???????,
immobilienfinanzierung,
???,
perdieus,
kreditkarte vergleich,
tagesgeld,
dr reiko wießner,
car insurance comparison,
tailä,
eintracht frankfurt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gandrų g., Žygėnų k., Šakių r. sav.,
Mokyklos g., Žygėnų k., Šakių r. sav.,
Plento g., Žygėnų k., Šakių r. sav.,
Antaninos Liorentaitės g., Žvirgždaičių mstl., Šakių r. sav.,
Ąžuolų g., Žvirgždaičių mstl., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Bendrai tešlai: 6 kiaušiniai 240 g cukraus 100 g krakmolo 2 v.š. grietinės 120 g miltų 0,5 a.š. sodos Apatiniam sluoksniui: 400 g slyvų Viduriniajam sluoksniui: 100 g
aguonų Viršutiniam sluoksniui: 100 g šokolado 1,5 v.š. kakavos Padažui: 1 indelis kondensuoto saldinto pieno Skardos patepimui: 15 g margarino VILNIUS kepiniams
Gaminimas: Iš tešlai skirtų produktų pasigaminame nei per kietą, nei per skystą
tešlą. Tešlą pasidaliname į tris dalis. Pirmąją dalį tešlos sumaišome su slyvomis. Slyvas reikia nulupti, išimti kauliukus ir sutrinti. Antrąją dalį tešlos sumaišome su aguonomis. Trečiąją dalį - ištirpintu šokoladu ir kakava. Kepimo formą patepame margarinu VILNIUS kepiniams ir
supilame pirmąjį sluoksnį, antrąjį ir galiausiai trečiąjį. Kepame 175-200 C orkaitėje 40-45 min. Viršų užpilame kondensuotu pienu jau iškepusį pyragą. Kas nemėgsta labai saldžiai, padažo galima nepilti arba dėti mažiau cukraus į tešlą. Gero apetito!
|
|
|
|
|