Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
hln,
meine allianz,
ledgalys,
zwemles voor kinderen,
chiro tempo ekeren,
handyvertrag vergleich,
???? ???? ???,
cvrčkov*,
kreditkarte mit cashback,
cmb,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagubės Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pagubės Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Pyragui: 170 g sviesto 200 g tamsaus šokolado, susmulkinto 85 g nesaldinto šokolado kepiniams, susmulkinto 1.5 stiklinės cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės ekstrakto 1 žiupsnelis
druskos 4 kiaušiniai 1 stiklinė miltų 1 stiklinė sūdytų žemės riešutų Pertepimui: 1 stiklinė riešutų sviesto 55 g sviesto, kambario temperatūros 0.75 stiklinės cukraus pudros 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis tarkuoto muskato 1 valgomasis šaukštas pieno 1
arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto Glaistui: 55 g sviesto 200 g tamsaus šokolado, susmulkinto
Gaminimas: 1. Pyragui: orkaitę įkaitinti iki 165oC (325oF). Metalinę stačiakampę kepimo formą (33 cm x 23 cm x 5 cm) iškloti folija. Foliją ištepti sviestu. Sviestą
ir abiejų rūšių šokoladus ištirpinti puodelyje ant silpnos ugnies. Nuimti nuo ugnies. Sudėti cukrų, druską ir vanilės ekstraktą, išmaišyti. Po vieną dėti kiaušinius, kaskart vis gerai išmaišant. Sudėti sijotus miltus, po to riešutus. Tešlą sukrėsti į paruoštą formą, išlyginti paviršių. Kepti 30
minučių. Pyragą atvėsinti skardoje. Atvėsusį pyragą išimti iš skardos, nuimti foliją ir padėti ant lėkštės ar padėklo. 2. Pertepimui: riešutų sviestą ir sviestą išsukti mikseriu, sudėti cukraus pudrą, druską, pieną, vanilę ir žiupsnelį tarkuoto muskato riešuto. Viską gerai išmaišyti.
Paruoštą įdarą tepti ant atvėsusio pyrago. Išlyginti peiliu arba mentele. 3. Glaistui: sviestą ir šokoladą ištirpinti ant labai silpnos ugnies, pastoviai maišant. Glaistą tepti ant riešutinio įdaro. Glaistui sustingus, pyragą supjaustyti pašildytu aštriu peiliu.
|
|
|
|
|