Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
versicherungsportale,
strom und gas,
windows blogs,
hln,
ttps://zul.im/0owd83,
overzet je niet,
oling allianz,
neistikima,
het nieuwsblad,
travel insurance,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vaistariškių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaistinės skg., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaišvydavos pl., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaišvydo g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Vaitapilės g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos 50 g baltos duonos 2 svogūnai 4 skiltelės česnako 1 šaukštas baltojo vyno acto arba citrinos sulčių 1 pundelis petražolių druska pagal skonį pipirai 0,5
šaukštelio kalendros
Gaminimas: Kiaulieną sumalame su svogūnais ir duona. Permalame keletą kartų. Sudedame susmulkintus česnakus bei petražoles, įberiame druskos, pipirų, kalendros, įpilame acto ar citrinos sulčių. Tešlą gerai minkome apie 10 minučių ir dedame į šaldytuvą.
Geriausia laikyti per naktį. Mėsa aplipdome iešmus ir kepame iš visų pusių, kol gražiai paruduos.
|
|
|
|
|