Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
festgeld vergleich 2024,
limousine versicherung,
?????,
amazon prime video ????,
verivox,
60 ????? 09.20.2024,
taxi fawad nummer,
kurejai,
zaidimo kurejai,
kas sukure,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Paparčių g., Maženių k., Panevėžio r. sav.,
Kiršino g., Mickiemės k., Panevėžio r. sav.,
Mickiemės g., Mickiemės k., Panevėžio r. sav.,
Alkupio g., Miežiškių mstl., Panevėžio r. sav.,
Ąžuolynės g., Miežiškių mstl., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos 50 g baltos duonos 2 svogūnai 4 skiltelės česnako 1 šaukštas baltojo vyno acto arba citrinos sulčių 1 pundelis petražolių druska pagal skonį pipirai 0,5
šaukštelio kalendros
Gaminimas: Kiaulieną sumalame su svogūnais ir duona. Permalame keletą kartų. Sudedame susmulkintus česnakus bei petražoles, įberiame druskos, pipirų, kalendros, įpilame acto ar citrinos sulčių. Tešlą gerai minkome apie 10 minučių ir dedame į šaldytuvą.
Geriausia laikyti per naktį. Mėsa aplipdome iešmus ir kepame iš visų pusių, kol gražiai paruduos.
|
|
|
|
|