Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
perdieus,
kreditkarte vergleich,
tagesgeld,
dr reiko wießner,
car insurance comparison,
tailä,
eintracht frankfurt,
???? ??,
danube flooding today,
??????????????,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antavilių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 12 lašišos gabaliukų 1 citrinos sultys 0,5 puodelio aliejaus Citrininiai pipirai Druska Petražolės
Gaminimas: Lašišos gabaliukus gerai nuplaukite ir nusausinkite. Visi
gabaliukai ištrinami druską. Juos sudėkite į indą vieną šalia kito. Ant lašišos gabaliukų dėkite citrininius pipirus, apšlakstykite citrinos sultimis ir uždėkite petražolių. Viska apšlakstykite aliejumi. Laikykite šaldytuve porą valandų arba per naktį. Prieš kepant įvynuokite į foliją.
Apkepkite iš abiejų pusių.
|
|
|
|
|