Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
internet und tv anbieter,
??????????,
ökostrom wechseln,
stromvergleich verivox,
mobilfunk angebote,
link 4 klienci,
18601024368,
festgeld konto vergleich,
tagesgeldkonto,
arkadasim nerde hakkarim,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Medelyno g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Medetkų g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Mėlynių g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Minties g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Miško g., Prienų m., Prienų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 24 pyragaičiams: 3 stiklinės miltų 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių Žiupsnelis druskos 170 g sviesto, kambario temperatūros 2,5+ 0,25 stiklinės cukraus 1 arbatinis šaukštelis
vanilės ekstrakto 1 + 0,25 stiklilnės pieno 6 kiaušinių baltymai Kremui: 125 g balto šokolado 170 g grietinėlės sūrio., kambario temperatūros 85 g sviesto, kambario temperatūros 0,25 stiklinės cukraus pudros 1 arbatinis šaukštelis vanilės ekstrakto Žiupsnelis
druskos
Gaminimas: 1. Orkaitę įkaitinti iki 180oC (350oF) 2. Keksiukų formeles (metalines arba silikonines) ištiesti specialiai keksiukams skirtais popierėliais. 3. Miltus, kepimo miltelius ir druską persijoti. 4. Sviestą ir 2.5 stiklinės cukraus išplakti mikseriu iki
prurumo. Sudėti vanilės ekstraktą. Pakaitomis sudėti miltų mišinį ir pieną, po kiekvieno pridėjimo viską gerai išmaint. 5. Atskirame dubenyje išplakti baltymus, kol šie stipriai išputos. Sudėti likusį cukrų (1/4 stiklinės) ir toliai plakti, kol baltymai pasidarys blizgantys ir standūs. 6.
Išplaktus baltymus dalimis dėti į tešlą, atsargiai maišant. Tešlą krėsti į paruoštas keksiukų formeles, jų pilnai nerpipildant. 7. Kepti apie 20 minučių, kol pyragaičių vidus bus pilnai iškepęs ir nelips prie testerio. 8. Kremui: šokoladą ištirpinti mikrobanginėje krosnelėje arba ant garų.
Sviestą, grietinėlės sūrį, cukrų, vanilę ir druską išsukti mikseriu iki purumo. Vis dar plakant, pamažu, plona srovele supilti ištirpintą šokoladą. Viską gerai išmaišyti. Jeigu kremas per skystas, kad juo aptepti pyragaičius, indą su kremu įstatyti trumpam į šaldytuvą. Atvėsęs kremas sustandės ir
bus lengvai tepamas.
|
|
|
|
|