Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
??????j,
where am i in the quee,
0656396294100 wem gehört,
verivox,
????? ? ????,
tunisie europe,
hypertensie,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rokantiškių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 didokos saujos mėtų lapelių 1 stiklinė (225 ml) pieno 2 stiklinės riebios grietinėlės 0,75 stiklinės cukraus 5 kiaušinių tryniai 150 g tamsaus šokolado
Gaminimas: 1. 1L
talpos plastikinį uždengiamą indą įstatyti į šaldiklį ir palikti, kad jis gerai įšaltų. 2. Vidutinio dydžio puode pakaitinti mėtas, pieną, vieną stiklinę gritinėlės ir cukrų. Kai viskas gerai užkais, puodą nukelti nuo ugnies, uždengti, ir palikti maždaug valandai, kad
“pritrauktų”. 3. Po valandos ištraukti mėtų lapelius iš pieno, juos gerai nuspausti, stengiantis į pieną išspausti kuo daugiau žalsvų mėtų sulčių. Nuspaustus mėtų lapelius išmesti. Pieno/gritinėlės mišinį vel pakaitinti. 4. Atskirame dubenyje suplakti trynius. Į juos plona
srovele pilti karštą pieno mišinį, viską intensyviai plakant šluotele. Kai visas pienas bus supiltas į trynius, viską perpiltį į tą patį puodą, kuriame buvo kaitintas pienas. 5. Ant silpnos ugnies kaitinti trynių/pieno/grietinėlės mišinį, pastoviai maišant, kol pradės tirštėti ir, įmerkus į
mišinį mentelę arba šaukštą, jie pasidengs plona kremo plėvele (maždaug 3- 4 minutes). 6. Puodą nukelti nuo ugnies. 7. Į didoką dubenį supilti likusią grietinėlę (1 stiklinę), ant dubens viršaus uždėti tankų sietelį. 8. Į gritinėlę, perkošiant per sietelį, supilti visą mėtomis kvepiantį
trynių/pieno/grietinėlės mišinį. Viską gerai išmaišyti, dubenį uždengti plėvele ir įstatyti į šaldytuvą nakčiai, kad pilnai atšaltų. 9. Atšaldytą mišinį pilti į ledų gaminimo mašiną ir sukti, kol ledai sutirštės, maždaug 20-30 minučių, priklausomai nuo mašinos šaltumo ir galingumo. 10. Kol
ledai sukasi, sulaužyti šokolado plytelę į mažus gabalėlius ir ištirpinti arba mikrobanginėje krosnelėje, arba garų vonelėje. 11. Iš šaldiklio išimti indą, į kurį dėsite ledus. Į indo dugną su šaukštu privarvinti, visaip prikringeliuojant, ištirpinto šokolado. Šokoladas ant indo
paviršiaus iškart sukietės. 12. Kai ledai mašinoje bus paruošti, dėti juos sluoksniais į paruoštą atšaldytą indą, tarp ledų sluoksnįų vis prikringeliuojant tirpinto šokolado. Sudėjus visus ledus, indą sandariai uždenkti ir įstatyti į šaldiklį, kad ledai pilnai sukietėtų.
|
|
|
|
|