Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sodų g., Baltosios Vokės m., Šalčininkų r. sav.,
Šilo g., Baltosios Vokės m., Šalčininkų r. sav.,
T. Kosciuškos g., Baltosios Vokės m., Šalčininkų r. sav.,
Vilniaus g., Baltosios Vokės m., Šalčininkų r. sav.,
Žalioji g., Baltosios Vokės m., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g pievagrybių 2 svogūnai 2 raudonos paprikos 2 žalios paprikos 4 pomidorai 250 g ryžių 150 ml baltojo vyno 500 ml daržovių sultinio 100 g žirnelių (šaldytų) 100 g
alyvuogių 2 skiltelės česnako 6 šaukštai chereso 1,5 šaukštelio maltos arba rūkytos paprikos 4 šaukštai alvuogių aliejaus Čiobrelių Druskos Pipirų
Gaminimas: Susmulkinkite česnaką, sumaišykite jį su 2 šaukštais aliejaus, malta paprika ir cheresu.
Šiuo mišiniu pamarinuokite pievagrybius ne mažiau nei 8h šaldytuve. Susmulkinkite svogūnus, pomidorus supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite likusį aliejų, apkepkite svogūnus, sudėkite pomidorus ir išmaišykite. Sudėkite ryžius, supilkite baltąjį vyną ir daržovių sultinį. Uždenkite
keptuvę ir troškinkite apie 25 min. Praėjus 15 min sudėkite pasmulkintas paprikas, alyvuoges, grybus ir žirnelius. Įberkite prieskonių. Skanaus :)
|
|
|
|
|