Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
miss france,
iets naar ieta anders,
???? ?? ??,
reiseversicherung,
laptop insurance,
2024??????????,
linz ag hauptplatz,
stromtarifvergleich,
was sind datentarife,
rolling stone magazine,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lankų g., Sudmantų k., Klaipėdos r. sav.,
Palangos Plentas, Sudmantų k., Klaipėdos r. sav.,
Pušų g., Sudmantų k., Klaipėdos r. sav.,
Sendvario g., Sudmantų k., Klaipėdos r. sav.,
Sudmantų g., Sudmantų k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 125 g kambario temperatūros sviesto 100 g rudojo cukraus 2 kiaušiniai 0,25 stiklinės skysto medaus arba klevų sirupo 230 g kvietinių miltų 1,5 arbartinio šaukštelio kepimo miltelių 0,5
arbatinio šaukštelio valogmosios sodos 2 arbatiniai šaukšteliai smulkiai tarkuoto šviežio imbiero (galima pakeisti 3 a. š. malto imbiero) 1 arbatinis šaukštelis cinamono 0,75 stiklinės pieno 30 g kandizuoto imbiero ~ 300 g džiovintų vaisių (razinų, spanguolių, apelsino žievelių
cukruje, graikiškų riešutų) 2 valgomi šaukštai brendžio
Gaminimas: Džiovintus vaisius bei riešutus užpilti verdančiu vandeniu bei brendžiu. Palikti išmirkti kol pasiruošite tešlą. Dubenelyje išsukti kambario temperatūros sviestą su cukrumi, po to įmušti po vieną kiaušinį,
mušant po vieną kiaušinį tešla bus puresnė. Po to supilti pieną. Galiausiai sudėti medų bei imbierą. Kitam dubenėlyje sumaišom sausus produktus – miltus, sodą, kepimo miltelius, cinamoną. Į išsuktą sviestą su kiaušiniais po truputį supilam sausus produktus, kruopščiai viską išmaišom.
Džiovintus vaisius nusausinam bei sudedam į tešlą, išmaišom. Kekso formą (25 cm skersmens) ištepam sviestu, apibarstome miltais bei supilam paruoštą tešlą. Kepam 180°C temp. apie 40 min. Iškeptą keksą atvėsiname 10-15 min kepimo formoj, vėliau išimam ant lėkštės iš formos ir
atvėsinam kambario temperatūroj. Prieš patiekiant pabarstome cukraus pudra arba užpilam glajumi.
|
|
|
|
|