Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
de stentor,
altorių šėšėly,
euronews travel deals,
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gargždų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Gerdaujos g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Gluosnių g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jazminų g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jokulių g., Vėžaičių mstl., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 stiklinės avižinių dribsnių 2 stiklinės kokoso drožlių 0,5 stiklinės speltos miltų 1 valgomas šaukštas cinamono 150 g sviesto 2 valgomi šaukštai medaus 0,5 stiklinės cukraus 2
kiaušiniai 1 sauja razinų 1 valgomas šaukštas sezamo sėklų
Gaminimas: Į didelį dubenį subėriau avižinius dribsnius, kokoso drožles, cinamoną, miltus, sezamo sėklas ir nuplautas razinas. Sviestą ištirpinau su medumi. Supyliau plaktus kiaušinius ir cukrų. Išmaišiau, kad
būtų vienalytė masė. Gautą masę supyliau ant sausų produktų mišinio. Gerai išmaišiau. Pasidarė tiršta, beveik minkoma tešla. Rankomis formavau rutuliukus. Dėjau į kepimo popieriumi išklotą skardą. Šaukštu rutuliukus lengvai paspaudžiau. Kepiau 190 laipsnių orkaitėje 20 minučių,
kol gražiai paskrudo. SKANAUS !
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g avižinių dribsnių 260 g miltų 100 g cukraus 100 g migdolų, smulkintų 100 g razinų 100 g margarino VILNIUS kepiniams 2 kiaušiniai 1 šaukštelio kepimo
miltelių
Gaminimas: Miltus sumaišome su avižiniais dribsniais ir kepimo milteliais. Suberiame susmulkintus riešutus ir razinas. Suberiame cukrų, įmušame kiaušinius ir išmaišome. Supilame ištirpintą margariną ir dar kartelį išmaišome. Sausainius formuojame su
šaukštu, margarinu išteptoje kepimo skardoje. Kepame 200 C temperatūroje 10-12 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g sviesto, 200 g cukraus, 2 kiaušiniai, 3 v. š. miltų, 300 g avižinių dribsnių, 200 g saulėgrąžų, sezamų
Gaminimas: Kiaušinius išplakti su cukrumi. Tirpintą
sviestą užpilti ant dribsnių, įpilti miltų, viską išmaišyti.Į dėti į skardą, kepti 180 laipsnių orkaitėje 45 min.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g avižinių dribsnių 200 g miltų 120 g rudojo cukraus 180 g sviesto 2 kiaušiniai 1 šaukštelis kepimo miltelių 1 šaukštelis vanilinio cukraus 1 šaukštas kvietinių
sėlenų 1 šaukštas linų sėmenų
Gaminimas: Minkštą sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais iki purios masės. Tada supilame miltus, avižinius dribsnius, kepimo miltelius, sėlenas ir sėmenis. Išsukame viską mediniu šaukštu. Tada rankas pasitepame aliejumi, imame gabaliuką
tešlos ir padarę sausainuką dedame į skardą, išklotą sviestiniu popieriumi. Kepame apie 30 minučių 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje. Skanaus.
|
|
|
|
|