Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
centraal beheer inloggen,
pelkė,
pelkės kasimas,
daiktų kolekcija,
dezinfekanto niekur nera,
o ne puodeliui ir lekstei,
kitoje salyje nebent,
$3488 x 0.04% =,
eurosol solarreinigung,
hln,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Miestas, laikomas Italijos Renesanso centru,
Miestas, nuo seno garsejantis plienu,
Miestas, olimpiniu zaidyniu sostine, kuriame pirma karta dalyvavo Lietuvos sportininkai,
Miestas, vadinamas "didziuoju obuoliu",
Miestas, vadinamas "veju miestu",
Smėlio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smilgų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smolensko g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Smurgainių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sniego g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 6 kiaušiniai 75 gr. cukraus 50 gr.maltų žemės riešutų ir migdolų 50 gr. miltų Įdarui: 0,25 l. grietinės 1 a.š. kondensuoto pieno 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio
cukraus 50 gr. migdolų drožlių šokoladinio glajaus
Gaminimas: Orkaitę įkaitinti iki 210 laipsnių temperatūros. Kiaušinius ištrinti su cukrumi iki purumo. Baltymus išplakti iki standžių putų, taip kad neiškristų. Baltymus sudėti ant išplaktų trynių masės. Ant viršaus
suberti miltus ir maltus riešutus, viską lengvai iškilnoti. Skardą iškloti su kepimo popieriumi. Ir supilti tešlą. Kepti 15 minučių, bet čia labiau priklauso nuo orkaitės, man kepė 20 min. Iškeptą biskvitą ataušinti. Grietinėlę su vanilinu išplakti iki standžios konsistencijos, įmaišyti
kondensuoto pieno šaukštelį, riešutus. Masę tepti ant biskvito ir susukti vyniotinį. Aptepti su glajumi ir puošti su migdolų drožlėmis. Aš puošiau pagal save. Gavosi labai purus, minkštas ir labai skanus vyniotinis, tikrai verta išbandyti. Skanaus!
|
|
|
|
|