Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ökostrom wechseln,
stromvergleich verivox,
mobilfunk angebote,
link 4 klienci,
18601024368,
festgeld konto vergleich,
tagesgeldkonto,
arkadasim nerde hakkarim,
hln,
stromwechsel mit verivox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antavilių Sodų 11-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antavilių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Antano Tumėno g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Biskvitas: 3 kiaušiniai 1 stiklinė cukraus 0,5 stiklinės miltų 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus Suflė: 5 kiaušiniai 25 g želatinos 80 ml vandens želatinai
brinkinti 1 stiklinė cukraus 1 arbatinis šaukštelis su kaupu miltų 0,5 stiklinės pieno 150 g sviesto 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus arba pora lašelių vanilės esencijos Šokoladinis glajus: 150 g juodo šokolado 100 g grietinėlės (35 % riebumo) 100
g kokoso drožlių
Gaminimas: Biskvito kepimas: Kiaušinius iki purumo išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, atsargiai įmaišyti miltus. Supilti tešlą į torto formą nuimamais kraštais. Kepti 180°C temperatūroje 15 min. Iškepusį ataušinti ir perpjauti į 2
dalis. Suflė gaminimas: Želatiną užpilti vandeniu ir palikti apie 30 min, kad išbrinktų. Trynius su puse cukraus ir vaniliniu cukrumi arba vanilės esencija išplakti iki purumo, persijoti į juos miltus, įmaišyti pieną. Masę su dubeniu dėti į puodą su verdančiu vandeniu ir virti
vandens vonelėje, kol sutirštės (iki tokios konsistencijos, kokia buvo biskvito tešla). Nuolat pamaišyti, kad nesusidarytų gumuliukai. Sutirštėjusius trynius visiškai ataušinti. Išplakti kambario temperatūros minkštą sviestą ir toliau plakant, supilti ataušusius trynius. Plakti viską iki
vientisos masės. Baltymus su likusiu cukrumi išplakti iki standžių putų. Tada ištirpinti želatiną ir leisti vos-vos (!) atvėsti. Toliau plakant baltymus supilti į želatiną ir plakti iki visiško standumo. Išplaktus baltymus sumaišyti su trynių kremu - išmaišyti greitai, bet labai atsargiai
(geriausia šaukštu, o jei plakti mikseriu, tai mažiausiu greičiu ir labai trumpai, nes baltymų masė gali sukristi) Visą masę supilti ant biskvitinio pagrindo, įdėto į torto formą nuimamais kraštais, ir uždengti antru lakštu. Tortą stingdyti šaldytuve. Šokoladinio glajaus
paruošimas: Šokoladą sulaužyti gabaliukais, sudėti į puode supiltą grietinėlę ir irtirpinti viską iki vientisos masės ant mažos ugnies nuolat pamaišant. Glajų atvėsinti ir aplieti/aptepti juo sustingusį tortą. Kai glajus sustings, tortą galima papuošti kokoso drožlėmis.
|
|
|
|
|