Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
munch app eindhoven,
site:www.euronews.com,
blutegeltherapie,
?????????????????????,
liverpool bournemouth,
duurzame kleding online,
????? 5ch,
lewis savill born essex,
christina showthread.php?,
radboud umc,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
J. Sniadeckio g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Jaunimo skg., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Jogailos g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Kaštonų g., Šalčininkų m., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg kiaulienos kumpio 300 ml abrikosų arba persikų džemo 400 g konservuotų persikų 2 valgomi šaukštai garstyčių 2 arbatiniai šaukšteliai imbiero 2 arbatiniai šaukšteliai česnakų granulių
arba šviežio česnako 3 valgomi šaukštai rudo cukraus 1 citrina 2 arbatiniai šaukšteliai druskos 1 arbatinis šaukštelis juodųjų ir kvapnųjų pipirų 2 arbatiniai šaukšteliai rozmarinų (džiovintų) 5 lauro lapai
Gaminimas: Kiaulienos kumpį ištrinti druska,
maltais pipirais, česnako granulėmis, rozmarinu bei lauro lapais ir surišti, kad gautųsi apvalus ir susispaustų. Įdėti į kepimo plėvelę ir virti pasūdytame vandenyje apie valandą laiko. Praaušusio kumpio viršutinę dalį įpjauti ir prismaigstyti gvazdikėlių. Išsivirti glazūrą. Į puodą sukrėsti
persikų džemą, supilti sultis nuo konservuotų persikų, susmulkintus persikus įdėti garstyčias, imbierą, cukrų, išspausti citrinos sultis ir pastoviai maišant virti apie 20 min, kol sutirštės. Paruošta glazūra (daugiau kaip pusę viso kiekio) aptepti kumpį. Kumpį dėti į skardą ant grotelių. Įpilti
apie litrą vandens ir kepti apie valandą laiko 200 C temperatūroje. Tada užtepti likusią glazūrą ir kepti dar apie 50 min 180-170 C temperatūroje.
|
|
|
|
|