Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
meine allianz,
ledgalys,
zwemles voor kinderen,
chiro tempo ekeren,
handyvertrag vergleich,
???? ???? ???,
cvrčkov*,
kreditkarte mit cashback,
cmb,
kmi weer,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pasakai giminingas liaudies epo zanras, kuriam pagrinda dave koks nors tikras ivykis,
Patrauklios isvaizdos, gero skonio ir maistingu savybiu valgio gaminimo technologija,
Kuo vardu buvo mongolu vadas, XIII a. sukures placia imperija,
Ryskis, kuri turetu zvaigzde ar kitas tolimas kosminis objektas, jei jis butu vakuume per 10 pc nuo zemes,
Lesio lauziamoji ...,
Naujamiesčio g., Degionių k., Panevėžio r. sav.,
Šiaulių g., Degionių k., Panevėžio r. sav.,
Akacijų g., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Aušros g., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Baužių g., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 porcijoms: 400 g braškių 50 g cukraus 250 g (nedidelis indelis) maskarponės sūrio 150 g itališkų migdolinių sausainių (tiks ir "Damų piršteliai"). 4 valgomi šaukštai saldaus
balto vyno 4 valgomi šaukštai šaldytų mėlynių 1 bananas mėtų lapeliai
Gaminimas: 4 braškes palikau papuošimui. Likusias braškes sutryniau su cukrumi smulkintuvu. Maskarponės sūrį sudėjau į dubenį, supyliau su trečdalius trintų braškių. Likusias
pasilikau. Maišikliu grietinėlei plakti viską išplakiau iki vientisos rožinės masės. Sausainius sutryniau tarp pirštų. Trupiniai turi būti stambūs. Vienai porcijai - kupinas valgomasis šaukštas trupinių. Taigi, sluoksniuojame: Šaukštas trupinių, užpilame šaukštą vyno, uždedame
maskarponės kremo kupiną šaukštą, pabarstome mėlynėmis. Tada - šaukštą trintų braškių. Vėl patrupiname sausainių, vėl dedame šaukštą kremo, mėlynių ir krašteliuose - truputį trintų braškių. Viršų puošiau braškėmis, bananais ir mėtų lapeliais. Taip susluoksniuojame viską į dar 3
indelius. SKANAUS!
|
|
|
|
|