Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
hln,
pakiet alianz zaiks,
grand crown registracija,
van bever condoleren,
retromöbler instagram,
www.555ppp.yz,
gransnet forums,
???,
hgo,
hallo ik ben vera en eva,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
A. Naruševičiaus g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Ankštoji g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Arklių g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Bažnyčios g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Briedžių g., Nemenčinės m., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 vištienos krūtinėlės 2 valgomi šaukštai bulvių krakmolo 2 valgomi šaukštai miltų 1 žiupsnelis krapų 1 žiupsnelis čiobrelių 1 žiupsnelis raudonėlio malti juodieji
pipirai aliejus 1 žiupsnelis druskos Padažui: 3 valgomi šaukštai citrinos sulčių 1 valgomas šaukštas medaus 3 valgomi šaukštai sojos padažo 2 valgomi šaukštai aliejaus (jei reikia kepimui) 3 skiltelės česnako 3 valgomi šaukštai vandens 1 žiupsnelis maltų
kvepiančiųjų pipirų druska pagal skonį 1 žiupsnelis malto muskato riešuto
Gaminimas: Nuplautą ir nusausintą vištienos krūtinėlę supjausčiau smulkiais kubeliais. Į celofaninį maišelį subėriau miltus, krakmolą, prieskonius, druską. Sudėjau mėsą. Maišelį užrišau ir visą
jame esantį turinį gerai pakračiau, kad susimaišytų mėsa ir prieskoniai. Įkaitintoje keptuvėje paruoštą mėsą apkepiau, kol gražiai paskrudo. Apkeptą mėsą išėmiau ir padėjau šiltai. Ėmiausi padažo - jei likęs aliejus "nesudegęs", jame pakepinam susmulkintą česnaką. Jei netinkamas -
pakeičiame nauju ir trumpai pakepam plonomis riekelėmis supjaustytą česnaką. Supilame sojų padažą, vandenį, sudedame medų. Ant silpnos ugnies viską kaitiname, kol medus ištirpsta. Pilame citrinos sultis ir paskaniname prieskniais. Į paruoštą padažą sudedame keptą ir šiltai laikytą vištieną.
Pakaitiname dar 5 minutes viską pamaišydami. Garnyrui naudojau smulkius makaronus, šaldytus žirnelius ir kubeliais supjaustytas morkas. Išvirtus makaronus sumaišiau su daržovėmis ir apkepiau keptuvėje. Kad būtų pikantiškesnis skonis, įbėriau žiupsnelį maltų kalendrų, juodųjų
pipirų, truputį tarkuoto imbiero ir ciberžolės. Jei jos neturite - tiks truputis kario prieskonių. SKANAUS!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištienos (file) 1 morkos, didelės Bulvių (bulvių košei) Grietinėlės (bulvių košei 2 v.š. sojos padažo 1 v.š. medaus 0.5 citrinos sulčių ir nutarkuotos
žievelės 0.5 apelsino sulčių ir nutarkuotos žievelės Druskos Pipirų
Gaminimas: Vištienos file supjaustome nedideliais gabalėliais, įtriname druska ir pipirais. Dedame į įkaitintą keptuvę su šiek tiek aliejaus. Sudedame smulkiai sutarkuotą morką. Apkepiname. Tuo
metu pasiruošiam padažą. Visus likusius ingredientus sumaišome iki vientisos masės. Iškeptus ir apskrudintus vištienos gabalėlius užpilame paruoštu padažu ir patroškiname apie 5min, kad įsigertų. Garnyrui pasiruošiame bulves, išverdame, sutriname su grietinėle.
|
|
|
|
|